Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره انجام راهکار‌های مناسب به منظور پیشگیری از ریزش مو توضیح داد.

نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره ریزش مو اظهار کرد: ریزش مو به دلایل گوناگونی بستگی دارد و تنها یک عامل باعث تشدید آن نمی‌شود.

او افزود: مصرف کافی پروتئین مانند: تخم مرغ، لبنیات، گوشت و حبوبات در طول روز برای پیشگیری از ریزش مو موثر بوده و رعایت آن از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوزدانی تصریح کرد: مکمل‌های امگا ۳ و مکمل‌های بیوتین، مکمل‌های B۵ (دارای منابع گیاهی هستند)، اسید فولیک (منبع اصلی آن‌ها میوه است)، مکمل روی یا زینک از دیگر مواد غذایی برای پیشگیری از ریزش مو مهم هستند و باید گفت که منبع اصلی بیوتین در پروتئین‌ها یافت می‌شود و تنها کشوری در دنیا هستیم که ذخایر روی در خاک کشورمان فقیر است و به همین علت ایرانی‌ها در دریافت روی و آهن با مشکل مواجه می‌شوند.

او ادامه داد: ویتامین‌های گروه B۶ برای پیشگیری از ریزش مو بسیار مفید هستند و در پایه پروتئین ها، موز و اسفناج وجود دارند، اگر دریافت منابع پروتئینی بدن ما کافی نباشد تا زمان مصرف مکمل‌ها می‌توان جلوی ریزی مو را گرفت، اما به محض قطع کردن مصرف مکمل‌ها ریزش مو مجدد شروع به فعالیت می‌کند.

جوزدانی درباره عوامل موثر بر پرپشت شدن مو‌ها گفت: پروتئین‌ها و ویتامین A و روی بر پرپشت شدن مو‌ها تاثیرگذار هستند و این ۳ عامل ترکیبی هستند که روی ضخامت و شفافیت و خوش حالتی مو دخالت دارند.

او بیان کرد: برخی از مکمل‌های مو به صورت مصرف ترکیبی بهتر هستند، اما مصرف جداگانه آن‌ها باعث خشکی و ریزش مو خواهند شد؛ بنابراین عوامل درونی مانند مصرف مکمل‌ها در جلوگیری از ریزش مو اولویت قرار می‌گیرند و سپس نوبت به شامپو و انواع نرم کننده‌ها می‌رسد.

جوزدانی با بیان اینکه اولویت جلوگیری از ریزش مو رعایت رژیم غذایی اصولی و پایه است، تاکید کرد: روش مزوتراپی از موادی مانند ویتامین‌ها به صورت تزریقی در زیر پوست استفاده می‌شود که باعث افزایش سرعت گردش خون در سر می‌شود.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی کرد: وقتی سرعت خون رسانی به سر افزایش پیدا می‌کند رسیدن مواد مغذی به سر هم به همان نسبت افزایش می‌یابد؛ بنابراین ماساژ سر برای رشد مجدد مو‌ها امری تاثیرگذار است.

باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پیشگیری از ریزش مو مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۹۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی