Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@23:15:06 GMT

کلاژن چیست و چه فوایدی برای بدن و پوست دارد؟

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۸۶۹۷۲

کلاژن چیست و چه فوایدی برای بدن و پوست دارد؟

بیشتر مردم برای ارتقا و حفظ سلامتی پوست، مو و مفاصل خود، از مکمل های کلاژن یا پودر آن بصورت روزانه استفاده می کنند. با وجود اینکه مصرف مکمل های کلاژن و سایر محصولات آن در حال افزایش است اما اکثر مردم از کلاژن و تاثیراتی که بر بدن می گذارد، اطلاعی ندارند. به همین علت در این مقاله با کلاژن، فوایدی که برای بدن دارد، مکمل های کلاژن و عوارض جانبی احتمالی بیشتر آشنا می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلاژن چیست؟

کلاژن پروتئین اصلی در بافت های ساختاری بدن ما از جمله پوست، استخوان ها، ماهیچه ها، رباط ها و تاندون ها است. فواید کلاژن بسیار زیاد است زیرا ساختار فیبری آن به قسمت های مختلف بدن شکل و استحکام می بخشد و در کنار آن سلول های مرده پوست را جایگزین می کند. برای آشنایی بیشتر می توانید مقاله کلاژن چیست فوراورکالا را مطالعه کنید.

تولید کلاژن در بدن ما به طور طبیعی با افزایش سن شروع به کند شدن می کند. از جمله عواملی که بر کاهش سطح کلاژن به غیر از سن تاثیرگذارند عبارتند از:

علائم پیری (چین و چروک، افتادگی پوست و دردهای مفاصل) رژیم غذایی سرشار از قند سیگار کشیدن و استعمال دخانیات قرار گرفتن در معرض نور خورشید فواید کلاژن

 

 

این پروتئین قابل جذب بوده و قابلیت تجزیه، تبدیل و جذب به بدن را دارد. موارد کاربرد آن را در حوزه های پزشکی، زیبایی و حتی صنعتی گسترش داده است، که در ادامه به برخی از این فواید می پردازیم. برای اطلاع از فواید کامل کلاژن می توانید مقاله 7 فایده کلاژن برای سلامتی را مطالعه کنید.

بهبود سلامت پوست و مو

همانطور که در بالا هم به آن اشاره کردیم با بالا رفتن سن، تولید کلاژن کاهش می یابد. پوست شل می شود و چین و چروک هم افزایش می یابد. افزایش سطح کلاژن به پوست شما کمک می کند که سفت تر به نظر برسد و به بازسازی و ترمیم طبیعی سلول های پوست کمک می کند.

کاهش درد مفاصل

زمانی که کلاژن را از دست می دهیم تاندون ها و رباط های پا با سهولت کمتری شروع به حرکت می کنند که منجر به سفتی، متورم شدن مفاصل و ... می شود. کلاژن با ساختار ژل مانند و صاف خود که استخوان های ما را می پوشاند و روی هم نگه می دارد، به ما اجازه می دهد که بدون درد حرکت کنیم. مصرف کلاژن به شما کمک می کند تا راحت تر حرکت کنید و خطر زوال مفصل را کاهش می دهد.

افزایش متابولیسم و توده عضلانی

افزایش کلاژن ممکن است با اضافه کردن توده عضلانی بدون چربی به بدن و کمک به تبدیل مواد مغذی ضروری به افزایش متابولیسم شما کمک کند. یکی از مهمترین نقش های کلاژن کمک به تشکیل بافت عضلانی با تبدیل گلوکز به انرژی است که سلول های عضلانی را تغذیه می کند. حفظ توده عضلانی با افزایش سن بسیار مهم است، زیرا به حفظ وضعیت بدنی، سلامت استخوان ها و سوزاندن کالری بیشتر نسبت به چربی کمک می کند.

هنگام مصرف کلاژن، می توانید از مصرف ویتامین C نیز بهره مند شوید تا مطمئن شوید بدن شما می تواند کلاژن را به پروتئین قابل استفاده تبدیل کند. این می تواند به بازیابی منبع یا انرژی و سرزندگی شما کمک فراوانی کند.

تقویت کننده ناخن، مو و دندان

اگر تا به امروز ناخن های شما کنده یا شکافته می شود، کمبود کلاژن می تواند یکی از دلایل این امر باشد. پروتئین کلاژن سازنده ناخن، مو و دندان شما است. اضافه کردن کلاژن به رژیم غذایی می تواند به قوی شدن ناخن های شما و کاهش ریزش مو کمک کند.

بهترین مکمل های کلاژن خارجی

بسیاری از پزشکان عقیده دارند که تغذیه سالم می تواند افراد را از مصرف مکمل های کلاژن بی نیاز کند. از جمله غذاهایی که در آن کلاژن وجود دارد، می توان به گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ و مغزهای خام اشاره کرد.

در ادامه با تعدادی از مکمل های کلاژن آشنا می شویم. مصرف انواع مکمل های کلاژن بهتر است تحت نظر و توصیه پزشک متخصص انجام گیرد.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا کلاژن چیست فواید کلاژن افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا مکمل های کلاژن شما کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۸۶۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا رستمی گفت: تلاش ما بر این است که منویات رهبری در امر جهش تولید با مشارکت مردم را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تأسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل ابلاغ کردیم.

وی توضیح داد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تأیید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تأیید در اداره کل فراورده‌های سنتی، مکمل و طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضاً تا حدود ۶ ماه به طول می‌انجامید

رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

کد خبر 6089451 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چطور هم وزن کم کنیم و هم از افتادگی پوست جلوگیری کنیم؟
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی